graatsia

laupäev, juuni 03, 2006

õllelasuurvärv




Mul tekkinud plaan katta köögi seinad õllelasuuriga. Kuna õlu on meeleolutõstja, siis kahtlemata ei taha ma seda teha üksi. Mitmeid ideid on peas.

Kõigepealt mõtlesin mängida tonaalsusega. 1 värvimuld ja erinevad õllesordid. Nõnda oleks hiljem võrrelda Tõmmu hiiu, Karu õlu, Krusovice jm triipe. Ent hakkasin kahtlema, sest võib-olla margid ei eristu seina peal nii tuntavalt kui suus.

Järgmisena pakuksin välja erinevad värvimullad. Iga auväärt sõber saaks koostada meelepärase värvi ja koostisega pintseldamismaterjali. Triibutaks? Sein kui lustlik rahvariideseelik.

Kolmanda variandi kohaselt kataksin ise kõigepealt seina korraliku krundiga. Ja külalistele annaksin lisaks pintslile teise kätte käärid, mille abil nad lõikaksid nad kartongist šablooni. F otsustab kindlasti sea kasuks. V nikerdab kartongist krõssu või elevandi. H arvatavasti ei loobu lemmikteemast Ukrainast ja nii saaksin seinaehteks näiteks slaavilikult uhke päevalille. Ehk lisab ta sinna ka mõne borši või salo retsepti.

No vot üks mõte viib teiseni. Ehk laseks ka sõpradel lemmikretseptid köögiseinale kirjutada. Alati hea võtta kui vaja neile kehakinnitust valmistada.

Tore-tore, aga kui seltskond ehk liialt üritusest joovastub? Kas köök on siis nagu oksendatud söök?